O nama

Panline Logo sa pozadinomProizvodnja industrijskih mašina i opreme za farmere i poljoprivredna gazdinstva. Izrada i montaža, uvoz, zastupništvo, projektovanje i uvođenje tehnologija.

 

Za kupljenu opremu i mašine nudimo usluge:

Izradu projekta, prevoza, osiguranja, istovara, pozicioniranja, montaže i puštanja u rad. Uvođenje tehnologije, obuka radnika, snabdevanje rezervnim delovima, remont i održavanje.

 

BISNODE Srbija dodeljuje firmi PANLINE DOO Sertifikat bonitetne izvrsnosti!

Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa preduzećima iz Evropske unije, jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriterijumi.

Sertifikovanje kompanije (bonitetna izvrsnost) je dugogodišnja međunarodna praksa koja nositeljima sertifikata osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala preduzeća iz segmenta njihovog poslovanja. Ujedno njihovim klijentima ili pak partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja kako iz perspektive finansijske sposobnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja. Posedovanje Sertifikata bonitetne izvrsnosti važno je u praktičnoj primeni pri dokazivanju svojih kvaliteta i konkurentnosti zainteresovanim stranama, potencijalnim partnerima. Pri aktivnostima u promociji, pri davanju ponuda i razvoju raznih oblika partnerstva, takav dokument predstavlja izvanrednu dodatnu referencu.

http://www.bisnode.rs/proizvod/bonitetirs/

 

Panline doo je dobitnig mnogih nagrada, treću godinu za redom, na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu:

"PANLINE" DOO je dobitnik Velikog Šampionskog pehara za vrhunski kvalitet izloženih mašina i opreme, 2 velike zlatne medalje i  5 zlatnih medalja na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 2016.godine

 

 

 

 

2015. i 2014. "PANLINE" DOO je dobitnik Velikog Šampionskog pehara, Velike zlatne plakete i 14 zlatnih medalja za vrhunski kvalitet izloženih mašina i opreme na 82. i 81. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

 

 

 

 

 

 

 

 

"PANLINE" DOO je član kluba prijatelja UNICEF-a   http://www.klubprijateljaunicefa.rs/

bedz-kpu

 

 

 

 

 

 

 

Projekti
1107
Proizvodnja
1422
Klijenti
1371
Nagrade
68

Započnite posao sa nama